Temă asumată de primarul Mălăiescu: maşinile şi clădirile abandonate

Mașinile abandonate pe domeniul public al orașului Oțelu Roșu au fost luate în vizorul consilierilor locali. Aceştia au solicitat executivului Primăriei, în cadrul recentei ședințe de lucru, să identifice proprietarii mașinilor și să le pună în vedere să le ridice.

Consilierul PSD Traian Popa a specificat că sunt mașini parcate ilegal pe trotuar, unele stând pe domeniul public de luni de zile, în jurul acestora crescând buruienile.

„Mașinile sunt fără numere, ocupă o parte din carosabil, exemplu la intersecția străzii Libertății cu 8 Martie, unde de jur împrejurul mașinii au crescut numai bălării. Şi exemple mai sunt”, spune Traian Popa.

celtic transilvania 1000x100px

Consilierul local a atras atenția și asupra unei clădiri de lângă Gospodăria comunală, în parte dezafectată și care reprezintă pericol public, mai ales pentru șoferii care parchează lângă sediul APIA. Astfel că Traian Popa a rugat conducerea Primăriei să identifice proprietarul și să-i pună în vedere repararea acoperișului care stă să cadă.

Primarul Luca Mălăiescu a promis că va lua în calcul identificarea proprietarului clădirii care, dacă nu are utilitate, ar fi necesară și Primăriei…