Teiușul va fi dotat cu echipamente noi de joacă pentru copii și tineri

După locul de joacă din parcul Dragalina, administrația publică locală din Caransebeș intenționează să modernizeze locul de joacă și în parcul Teiuș.

Primarul Felix Borcean spune că a găsit o suprafață în Teiuș, legată de aparatele de fitness în aer liber, unde va monta alte aparate pentru distracția și recreerea copiilor.

Banii sunt de la bugetul local pentru achiziția și montarea de aparate noi atât în parcul Teiuș cât și în cartierul Pipirig, lângă sala polivalentă. De asemenea, în Teiuș mai vrem să amenajăm un fel de velodrom pentru bicicliștii de aventură și skateri. Vor fi două circuite în Teiuș, unul pentru începători și unul pentru avansați.”, ne-a declarat Felix Borcean.

Edilul a mai specificat că intenționează ca în maximum o lună și jumătate aceste spații să poată fi deschise doritorilor, însă totul depinde de cât de repede vor fi livrate echipamentele de joacă.

Investiția pentru locul de joacă din Pipirig va fi de 20.000 de lei, iar pentru Teiuș, unde vor fi amplasate trei unități distincte omogene, va fi de 25.000 de lei.