PMP scoate artileria grea! Ionuț Popovici, gata să divulge surprizele electorale pregătite pentru judeţul Caraş-Severin

Deși nu a fost mulțumit în totalitate de rezultatele celor două seturi de alegeri desfășurate în 2019, liderul PMP Caraș-Severin e gata să corecteze toate minusurile în cadrul alegerilor locale din acest an, echipa din spatele acestuia, cea cu ajutorul căreia Popovici vrea să câștige cât mai multe dintre cele 77 de UAT-uri, urmând a fi prezentată electoratului în cel mai scurt timp.

Chiar dacă este o voce tânără în spectrul politic din Caraș-Severin, liderul județean al Partidului Mișcarea Populară nu a ținut morțiș să bată câmpii pe subiectul oamenilor alături de care va pleca în bătălia electorală programată să aibă loc la finele lunii septembrie, întrucât lipsa unor soluții concrete nu face altceva decât să bulverseze electoratul, cetățenii județului nefiind jucăria nimănui.

Cum în tot acest timp, lucrurile pare că s-au sedimentat în cadrul formațiunii pe care o reprezintă, Ionuț Popovici, cel care a dat asigurări că PMP va face o figură frumoasă în cadrul alegerilor pentru scaunul de edil-șef, se pregătește să își prezinte echipa, acesta mizând pe șansele de câștig ale fiecărui candidat, fără niciun ajutor venit ca urmare a vreunui pact politic încheiat cu alte formațiuni:

„Spre sfârșitul acestei săptămâni, cel târziu săptămâna viitoare, vom organiza o întrunire unde vor fi prezentați toți candidații Partidului Mișcarea Populară. Vom fi prezenți în fiecare dintre localitățile județului Caraș-Severin și evident îmi doresc să câștigăm șefia cât mai multor administrații publice locale. Ne axăm pe oameni de calitate, pe oameni care să pună mai presus de orice interesul comunității în detrimentul interesului propriu. De acest lucru are nevoie fiecare cetățean al județului nostru pentru a prospera. Am încredere în echipa formată în jurul meu, motiv pentru care nu am acceptat nicio discuție preelectorală cu alte partide.”, a explicat președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici.