Teatru ieftin! Mazilirea lui Ionescu, regizată în biroul președintelui Dunca? În spatele cortinei, delapidarea bugetului public!

Dan Mirea a luat foc după ce a citit în Express de Banat acuzațiile făcute de managerul Teatrului de Vest, Florin Ionescu, la adresa președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, acuzații care îl ating și pe cunoscutul actor reșițean.

Înainte de toate, Mirea a ținut să precizeze că nu a discutat cu nimeni despre eventualitatea de a prelua șefia teatrului în cazul în care Ionescu și-ar prezenta demisia sau ar fi concediat. „E adevărat că am fost de față la acea discuție de la Consiliul Județean. Eu eram acolo pentru că am solicitat să fie revăzut memoriul meu pe care l-am înaintat instituției după ce mi-a fost desființat postul. Atunci a fost chemat și managerul teatrului. Nu înțeleg cum poate să vorbească despre minciunile mele atât timp cât eu nu am intrat în acele discuții. Dacă se referă la ceea ce am scris în memoriul respectiv e altceva, problema este că pentru ceea ce am scris acolo am dovezi incontestabile. El a delapidat bani publici! Am prezentat probe din care reies abuzuri grave și abaterile acestui om!”, a comentat Dan Mirea pentru expressdebanat.ro.

Actorul lasă de înțeles că managerul Ionescu joacă un teatru ieftin, că interpretează rolul victimei unei maziliri politice. Mirea vorbește despre contracte încheiate cu încălcarea prevederilor legale de către managerul Florin Ionescu, despre bani decontați pe servicii fictive sau supraevaluate, despre cheltuieli făcute pentru piese care nu s-au jucat niciodată și multe alte nereguli, aspecte pe care susține că le-a și probat. „De ce sunt eu bălăcărit acum?! Eu nu am fost acolo ca să-l dea cineva jos. Seamănă a execuție politică povestea pe care o prezintă el, e noaptea minții!”, a adăugat Dan Mirea.

Reacția actorului vine după ce, astăzi, într-o conferință de presă, Florin Ionescu l-a acuzat pe președintele CJ, Romeo Dunca, de exercitarea unor presiuni prin care îi forțează demisia.

CITEȘTE ȘI:

Presiuni în Teatrul de Vest din Reșița! Romeo Dunca: „Mai bine ajută-ne și dă-ți demisia!”