Teatru de păpuși, în premieră, la Moldova Nouă

Casa de Cultură Moldova Nouă se pregătește să găzduiască miercuri spectacolul de teatru de păpuși „Pădurea fermecată”, un eveniment în premieră în orașul de la malul Dunării.

Copiii din Moldova Nouă și nu numai sunt așteptați miercuri, 5 iunie, începând cu ora 11.00, la instituția culturală din Moldova Nouă, acolo unde, prin intermediul poveștii „Pădurea fermecată”, micuților li se vor preda adevărate lecții de viață, direct de pe scenă.


La fel ca-n basme, protagonistul (un băiețel rău) va avea de trecut prin mai multe etape „de foc”, etape menite să-l întărească și să-l desăvârșească spre a fi un om de bine. Pe parcursul poveștii, acesta va-nvăța ce-nseamnă să asculți de părinți și prieteni, ce-nseamnă să iubești și să-ngrijești necuvântătoarele (animalele). Având ca aliați personaje de nădejde (iepurași, veverițe, căței), protagonistul va putea face față personajelor periculoase (lupi, vrăjitoare), lucruri care denotă, întotdeauna, biruința binelui în fața răului.

Spectacolul va fi pus în scenă de compania Niros din Arad, prin sprijinul festivalului de teatru pentru copii „Lumea poveștilor”, ediția a II-a, realizat de Teatrul de Vest din Reșița.

Eveniment cu intrare liberă! Accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 10.45, în limita locurilor disponibile.

Acțiunea Culturală demarată în orașul de la malul Dunării este sprijinită de Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă.