Accident provocat la Reșița de un pensionar băut! Victima bărbatului a sfârșit în râpă

Accident grav pe drumul Reșița-Cuptoare! Neatenția unui vârstnic a dus la un șir de evenimente nefericite, încheiat cu rănirea gravă a unui pieton.

Accident rutier grav produs luni după-amiază pe drumul Reșița-Cuptoare. Autorul incidentului este un șofer de 73 de ani, care s-a angajat într-o depășire, fără să fie atent la revenirea pe sensul său de mers. Mașina pe care a lovit-o a fost proiectată spre marginea drumului, acroșând o femeie de 52 de ani. Victima a ajuns în râpă, suferind răni grave. O ambulanță a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Reșița, acolo unde a rămas internată.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,16 mg/litru în cazul bărbatului de 73 de ani. Acesta a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost negativ”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Bărbatul de 73 de ani, care a efectuat depășirea riscantă într-o curbă cu vizibilitate redusă, fiind și sub influența băuturilor alcoolice, este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Ziarul Obiectiv Ialomița