Te supără măseaua? Lugojul are trei cabinete stomatologice deschise pentru urgențe

Potrivit Ordonanței Militare numărul 2, anunțată la finele lunii martie, activitatea cabinetelor stomatologice din țară a fost sistată. Restricția este valabilă și în prezent, cu mențiunea că sunt permise intervențiile stomatologice urgente.

Lugojenii care au o problemă dentară care nu suferă amânare pot merge la unul dintre cele trei cabinetele stomatologice care funcționează pe perioada stării de urgență. Astfel, în municipiu este deschis în continuare cabinetul dr. Souhaiel Hadiji, situat pe strada Comuna din Paris, nr. 1, ap. 4. Pacienții sunt rugați să apeleze pentru programare numărul de telefon 0722 688 704. De asemenea, oamenii se pot adresa și cabinetului dr. Laurian Lodoabă, de pe strada Rozelor, nr. 1, cu apel prealabil la numărul 0722 395 270.

La Lugoj funcționează și cabinetul pentru urgențe stomatologice condus de dr. Ciprian Brîndușoni, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe din incinta Spitalului Municipal Lugoj, situat pe strada Gheorghe Doja, nr. 36.

Medicii au voie să trateze doar urgențe grave, cu hemoragii, dureri, fracturi de maxilar, traumatisme, iar măsurile de protecție a pacienților și a personalului medical și administrativ pentru prevenirea infectării cu virusul COVID-19 se vor respecta în mod obligatoriu.