Te mănâncă șerpii! Două baze sportive private nefuncționale stârnesc indignare și revoltă!

Gunoaiele, dar și spațiile neîngrijite de pe terenurile private din cartierul primarului Felix Borcean, după cum a ținut să sublinieze, l-au readus în fața Consiliului Local pe fostul social-democrat Dumitru Matei. 

Omul e revoltat că a trecut aproape o lună de când a sesizat administrația locală caransebeșeană cu privire la bazele sportive ce aparțin societăților Caromet și Hidroconstrucția, baze sportive nefolosite și care devin adevărate focare de infecție, fără să se dispună vreo măsură. Pensionarul Dumitru Matei, fost antrenor de fotbal, spune că este păcat că tinerii nu pot folosi ca loc de joacă și recreere cele două spații private de sport cunoscute din zona Polivalentei.

„Nu se poate ca sala de sport, care este a societății Caromet, să se dărâme în fața noastră, au fost sparte geamuri, stă închisă în loc să fie folosită de comunitatea noastră. La fel și cu stadionul de lângă sală, care este al societății Hidroconstrucția. Bălăriile sunt de neimaginat, este o zonă unde te mănâncă șerpii. De ce nu luați măsuri să le impuneți celor doi patroni măcar să țină spațiul curat, să taie iarba?! Le-ați dat vreo amendă?! Este păcat s-a distrus tot acolo și lor nu le pasă! Copiii ai început școala, sunt toată ziua în zonă, este bătaie de joc! Bălăriile sunt de 1 metru. Se ascund acolo șerpii, broaștele, pisicile, maidanezii, nu este în regulă!”,  și-a strigar revolta Dumitru Matei în plenul ședinței de Consiliu Local.

Fiind vorba despre baze sportive private, municipalitatea nu poate decât să oblige la păstrarea curățeniei și a siguranței cetățenilor. Cât despre preluarea Sălii Polivalente, această opțiune a fost analizată în trecut, numai că prețul cerut ar fi fost greu de suportat din bugetul local.