Luminița Jivan, trecută la capitolul „erori de evitat pe listele parlamentare”!

Singurul parlamentar social-democrat din Caraș-Severin care și-a manifestat susținerea pentru Liviu Dragnea nu prea mai păcălește pe nimeni! Nici măcar pe colegele din organizația județeană de femei a PSD, pe care o conduce!

Mai întâi s-au convins de ceea ce poate și de ceea ce urmărește Luminița Jivan primarii cărășeni pe care aceasta i-a plimbat prin București, de la o ușă la alta. Au fost puși bine la punct înainte de plecarea spre capitală și niciunul nu s-a dus cu mâna goală, asta a fost valabil mai de fiecare dată la întoarcere. De ceea ce poate și ce vrea s-au mai convins și alții, nici nu e greu dacă urmărești similitudinile de la licitațiile organizate pentru contractele din unele localitățile pentru proiectele PNDL. Dar de Luminița Jivan, șefa femeilor pesediste din Caraș-Severin s-au convins și colegele sale, care nu se mai feresc și i-o spun acum în față.

După ce deputatul arăta cât de injustă e decizia lui Ion Mocioalcă de a-i cere demisia lui Liviu Dragnea, subliniind faptul că județul Caraș-Severin a primit o mulțime de bani cu sprijinul Guvernului, și atrăgea atenția că interesele cetățenilor sunt mai presus de interesele personale, Luminița Jivan a fost pusă la punct de Diana Aninoiu, fost consilier local la Caransebeș. „O declarație înduioșătoare…! Merită citită și păstrată pentru posteritate, la capitolul erori de evitat pe listele parlamentare. Complimente pentru cea mai potrivită atitudine la adresa tuturor colegilor care ți-au făcut campanie în județ și a tuturor celor pe care ipotetic îi reprezinți! Cred că se simt tare mândri de tine în acest moment. Este într-adevăr, evident faptul că numai bunăstarea județului o ai în vedere și nu ascensiunea ta personală! Nu PSD se confruntă cu o situație care nu îi face cinste, ci tu!”, i-a transmis tânăra social-democrată deputatei Jivan.

 

CITEȘTE ȘI:

Luminița Jivan: „PSD se confruntă cu o situație care nu-i face cinste!”