Te căsătorești în 2019? Săptămâna viitoare e un nou târg pentru mirese. Va fi prezent și Flick Domnul Rimă

Deja tradițional, începutul de an înseamnă și primele târguri și evenimente de profil pentru cei care urmează să se căsătorească. După Timișoara Wedding Market, organizat în decembrie, înainte de sărbătorile de iarnă, al doilea sfârșit de săptămână din ianuarie aduce evenimentul „Târg de nuntă”, tot la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. 

La eveniment vor participa nu mai puțin de 55 de expozanți, în cele trei zile. Târgul este deschis de vineri, 11 ianuarie, până duminică, 13 ianuarie, inclusiv. Printre cei care își vor prezenta oferta în fața vizitatorilor se numără restaurante și săli de nunți, comercianți de rochii de mirese, accesorii, costume de miri, bijuterii, cofetării, firme de servicii foto&video, organizatori de nunți sau firme care se ocupă cu decoruri. Conform site-ului evenimentului, și Flick Domnul Rimă, cunoscut tinerilor de pe Facebook, va fi și el printre expozanți.

Fostele mirese își pot vinde rochia

Și anul acesta, la târg se organizează deja celebra „Mărită-ți rochia”, o vânzare de rochii second-hand, practic. O variantă de economie pentru tinerele care nu vor să dea mulți bani pe o rochie nouă, dar și pentru fostele mirese, care ar dori să își recupereze puțin din „investiția” din cea mai importantă zi a vieții lor. Doritoarele își pot aduce rochia cu o zi înainte de târg, joi, 10 ianuarie, între orele 9-20, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Pentru femeile care și-au înscris rochia pe site, taxa de promovare este de 50 de lei. Dacă nu, costul este de 100 de lei. Târgul se deschide vineri, 13 ianuarie, la ora 13 și va rămâne deschis în prima zi, până la ora 20. Sâmbătă e cel mai lung program, de 10 la 20, iar duminică, programul e de la 10 la 18.

Organizatorul este Ranya Decor.