Te bucuri de experiența Mercedes-Benz și Casa Auto Timișoara îți plătește primele 6 rate

Viitorul este de acum mai aproape ca niciodată și cât se poate de surpinzător. Încă o dată Casa Auto Timișoara este cu un pas înainte. Totul gândit în avantajul și pentru siguranța clienților.

Se spune de multe ori că tot răul este spre bine. O zicală care s-a dovedit a fi cât se poate de adevărată în această perioadă. Casa Auto Timișoara împreună cu Mercedes-Benz România sunt de acum mai aproape de clienți. „Alegi modelul dorit, semnezi contractul în format digital și autoturismul tău, Mercedes-Benz îți este livrat acasă. Iar pentru ca tu să te bucuri și mai mult de aceasta experiență, nu plătești nimic în primele 6 luni, valoarea ratelor fiind suportată de Casa Auto Timișoara” se arată în comunicatul emis de reprezentanță. Asta da, un adevărat cadou în perioadă de criză.

Mai exact, oferta pusă la dispoziție punctează: primele 6 rate oferite gratuit (capital, dobândă și asigurare CASCO) la achiziția unui autoturism Mercedes-Benz sau smart în limita stocului disponibil, cu un avans de minim 25%, pe o durată de finanțare de 4 sau 5 ani, asigurare Casco 6 luni GRATUIT, perioada de finanțare 48 / 60 de luni, comision lunar de administrare 0 € și dobândă 3.9%

Toți cei care doresc să profite din plin de cadoul celor de la Casa Auto Timișoara trebuie să știe că modele promovate în această campanie, fără a se limita doar la aceasta, sunt:

Clasa A
Fii gata să întâlnești un autoturism exact ca tine. O apariție modernă și relaxată, atât la interior cât și la exterior, în care inovația răspunde dorințelor tale, pentru a crea o experiență unică și personală.

Clasa A Sedan
Un autoturism care te ascultă, te înțelege și învață de la tine. O siluetă dinamică și elegantă. Echipată cu MBUX, cu un interior spațios și cu sisteme de siguranță de ultimă generație.

Clasa B
Autoturismul de familie reinventat. Design sportiv și elegant, sisteme de siguranță de ultimă generație și operare intuitivă prin MBUX, toate astea într-un autoturism pregătit să vă însoțească în toate aventurile.

Clasa C
Performanța nu cunoaște limite, iar la volanul unui Mercedes-Benz Clasa C asta se simte cel mai bine. Un autoturism de care te vei îndrăgosti încă de la prima călătorie. Clasa C se remarca prin caracterul dinamic, care îți va încânta de fiecare dată simțurile.

Clasa E
Definiția luxului modern. Descoperă experiența de condus desăvârșită la volanul unui autoturism în care confortul, siguranța și inovația se întâlnesc pentru a crea o capodoperă a inteligenței.

GLC
Prima impresie contează, iar Mercedes-Benz GLC impresionează de la prima vedere. Design impunător, care emană siguranța, agilitate de neegalat în clasa sa și inovație tehnologică specifică Mercedes-Benz.

Pe lângă cele prezentate mai sus, lista mai include și alte modele/configurații Mercedes-Benz și smart, în limita stocului disponibil. Oferta prezentată se aplică doar pentru modelele aflate deja pe stoc. Pentru a beneficia de avantaje și pentru siguranța clientului în această perioadă, oferta poate fi accesată fără a fi necesară deplasarea. Casa Auto Timișoara vă va asista telefonic și online, contractul va fi semnat în format digital, iar autoturismul va fi livrat gratuit.

Campania este valabilă până la sfârșitul lunii iunie în limita stocului disponibil, iar oferta de leasing financiar este realizată prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA și asigurările se fac prin Mercedes-Benz Insurance Broker.