Te-ar interesa să dobândești cunoștințe în economia circulară? CCIA Timiș lansează un nou program de formare profesională!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al Programului Climate KIC, organizează un program de formare profesională în domeniul economiei circulare. În ce constă acesta?

Perioada desfășurării cursurilor este 21 – 22 și 25 noiembrie. Cursurile vor avea loc la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr. 3, între orele 9.00 și 17.00, cu pauze de cafea și de prânz incluse.

Scopul programului este acela de a sprijini organizațiile din Regiunea Vest în implementarea economiei circulare în activitățile proprii, astfel încât să devină mai eficiente și mai competitive, reducându-și costurile, generând mai multă plusvaloare, creând noi linii de afaceri, protejând mediul înconjurător și devenind astfel mai atractive pentru clienții atenți la trendurile și schimbările legislative internaționale.

Programul are rolul de a îmbunătăți modul în care acționează angajații, făcându-i mai conștienți în ceea ce privește utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deșeurilor, folosirea energiei și crearea planurilor de acțiune „circulare”.

Totodată, programul pregătește organizațiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare, ale ciclului curent și viitor de finanțare, fiind prefigurate tot mai multe oportunități de acest fel.

Este important de reținut faptul că proiectul pilot de economie circulară derulat de CCIA Timiș în colaborare cu parteneri Climate KIC din Italia și Spania cuprinde workshopuri și cursuri de formare profesională, cu participarea tuturor actorilor locali implicați.

Oferta și detaliile aferente programului de formare sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro. Înregistrarea se face pe linkul: Inregistrare.

Termenul limită de înscriere este 13 noiembrie 2019.

De asemenea, proiectul pilot de economie circulară derulat de CCIA Timiș în colaborare cu parteneri Climate KIC din Italia și Spania cuprinde workshop-uri și cursuri de formare profesională, cu participarea tuturor actorilor locali implicați.

Sursa foto: envirom.ro