O nouă grupare de traficanți de droguri, destructurată la Timișoara!

DIICOT Timișoara a mai anihilat o grupare de traficanți de droguri, care activa în Capitala Banatului. Patru tineri au fost reținuți miercuri, pentru 24 de ore, sub acuzația că făceau trafic de droguri de risc și mare risc. 

Gruparea avea deja o perioadă destul de lungă de când acționa, mai precis, conform comunicatului DIICOT, din anul 2016. Deocamdată, au fost reținuți pentru 24 de ore patru suspecți cu vârstele cuprinse între 18 și 30 de ani: C.C., M.D.G., H.S.F., L.A.I. și W.A.  Timp de trei ani, cei patru tineri ar fi achiziționat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc, pe care ulterior, le comercializau în Timișoara. Oamenii legii au efectuat nouă percheziții domiciliare, unde au găsit substanțe interzise. În locuințele folosite de inculpați au fost găsite 2,5 kilograme de cannabis, 500 comprimate de ecstasy, aproximativ 20 de grame de amfetamină, precum și sume de bani.

Cei patru tineri sunt prezentați astăzi la Tribunalul Timiș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Perchezițiile au fost realizate marți de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale, iar acțiunea a fost efectuată sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.