Taximetriștii, „taxați” la tarif mare!

Șoferii de taxi din municipiul de pe Timiș și Sebeș dau din ce în ce mai multe bătăi de cap atât populației, cât și administrației locale. Cu tupeu și nepăsare, cei mai mulți dintre taximetriștii caransebeșeni sfidează regulile rutiere.

Taximetriștii de pe raza Caransebeșului, dar și cei din localitățile aferente care-i cară pe caransebeșeni, par să nu mai țină cont de niciun fel de reglementare rutieră. Fie că-și gonesc clienții cu o viteză cu mult peste limita admisă, fie că parchează acolo unde-i taie capul, tot mai mulți șoferi de taxi funcționează în trafic după reguli personale, spre disperarea autorităților locale.

Tocmai de aceea, în cadrul ședinței de Consiliu Local de sfârșit de lună, edilul-șef Marcel Vela a ținut să precizeze câteva dintre soluțiile gândite să-i pună la punct pe taximetriștii neobrăzați. Mai mult decât atât, primarul și-a manifestat nemulțumirea cu privire la faptul că șoferii de taxi din oraș, prin lipsa de respect față de normele rutiere, aduc mai degrabă un deserviciu comunității locale.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Așadar, ținând cont de noul proiect de hotărâre votat în ședința de consiliu, taximetriștii riscă să rămână fără autorizația care le permite să profeseze în folosul comunității locale. Orice taximetrist de pe raza Caransebeșului va fi sancționat la primele trei abateri de la normele rutiere care ar trebui să fie valabile pentru toți. Fără un statut preferențial, șoferii de pe mașinile de taxi riscă să își piardă autorizațiile de funcționare dacă nu învață să respecte orașul și comunitatea locală.

Ca să nu mai umblăm la efect vom acționa asupra cauzei. Dacă vor încălca desciplina rutieră de trei ori le vom anula autorizația de funcționare. Aici deja este vorba despre lipsă de grijă și de respect pentru cetățeni și pentru oraș. Dacă nu merge așa vom diminua cauza și poate vom înălța bordurile și vom extinde spațiile verzi până la șosea, dar nu vrem să se ajungă acolo ”, a explicat edilul-șef Marcel Vela.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/