Taximetrist tâlhărit pe ruta Mehadia – Topleț

Doi indivizi au fost prinși astăzi de oamenii legii după ce noaptea trecută au tâlhărit un taximetrist din Băile Herculane.

Polițiștii din stațiune și colegii lor din Mehadia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au identificat și condus la sediul Poliției, doi bărbați de 30 și 31 de ani, din Topleț, bănuiți că în cursul nopții, ar fi agresat un taximetrist, cu scopul de a-l deposeda de bunurile pe care le avea asupra lui.

„Cei doi tineri sunt bănuiți că în cursul nopții precedente, în jurul orei 02.30, s-ar fi deplasat cu un taximetru din comuna Mehadia până în comuna Topleț, spunându-i taximetristului să oprească mașina pe o stradă lăturalnică, într-un loc întunecos, moment în care cel de 30 de ani l-ar fi lovit pe acesta cu pumnul în zona feței și ar fi încercat să îi sustragă telefonul mobil, cerându-i să îi dea bunurile pe care le avea la el”, a precizat Alina Boeru, reprezentantul Poliției din Caraș-Severin.

Taximetristul, un bărbat de 40 de ani, din Băile Herculane, a fi reușit să scape și a sunat la  112. Tâlharii au plecat doar cu banii mărunți pe care taximetristul îi folosea pentru a da rest clienților. După comiterea faptei, cei doi bărbați au fugit de la fața locului, fiind identificați în scurt timp de polițiști și conduși la sediul Poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar față de cel de 31 de ani, a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.