„Ne înjură lumea pentru că drumurile nu sunt bune, dar cum poți să faci administrație cu 49 de milioane, când Timișoara are 400 de milioane?!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Președintele interimar al PSD Cararaș-Severin, Silviu Hurduzeu, a mărturisit, cu câteva zile în urmă, pentru Express de Banat, că ar agrea pe plan local o construcție politică care să adune la un loc PSD, Pro România, ALDE și PMP.

Între timp, primele trei formațiuni au realizat alianța de care se vorbea, rămâne de văzut care va fi poziția partidului condus la nivelul județului de Ionuț Popovici, unul dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean. „Preelectoral nu va exista niciun fel de alianță cu niciun partid, punct. Îmi asum chestia asta și cine va face asta sau cine va purta astfel de discuții fără ca eu să știu sau fără acceptul nostru, care nu va exista, îl vom exclude din partid. Noi trebuie să ne testăm pe noi în forma pură, în consistența noastră și ceea ce am făcut în acești patru ani. Cine nu înțelege acest lucru îi deschid ușa să plece, dacă nu îl dăm afară. Cu domnul președinte Hurduzeu am avut o colaborare bună, sigur au fost tot felul de discuții de-a lungul timpului, nu se potrivesc degetele de la o mână, darmai doi oameni politici. Dar una peste alta, iată că, după patru ani de mandat, cu foarte multe critici, cu foarte multe strigăte din partea unora și nu doar a Opoziției, am reușit zic eu să aducem Consiliul Județean pe linia de plutire“, ne-a mărturisit Ionuț Popovici.

Vicepreședintele Consiliului Județeam amintește faptul că actuala echipă a preluat mandatul cu o datorie de 130 de miliarde, o de la cei care gestionau instituția. „În timp, am reușit din punct de vedere juridic să le reglăm, să ajungem la un nivel de supraviețuire raportat la bugetul pe care iată Consiliul Județean îl are. Noi, anul acesta, am votat un buget de sub 50 de milioane de euro, anul trecut am avut 47, nu am înțeles de ce ne-au fost scăzuți cei 5-7-8 milioane de euro. Să faci administrație pe bani puțini e foarte greu, vă rog să mă credeți. Ne înjură lumea pentru că drumurile nu sunt bune. Dar cum poți să faci administrație cu 49 de milioane când trebuie să ții Spitalul Județean, instituțiile de cultură în funcționare, reparație și întreținere drumuri, funcționarea Consiliului Județean, asistența socială cate iată are peste 15.000 de beneficiari în Caraș Severin, deci practic suntem un județ de asistați sociali în comparație și îmi vine în minte un singur exemplu, orașul Timișoara care are un buget de 400 de milioane“, a mai explicat vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Popovici.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/