Pachete cu alimente pentru persoanele aflate în dificultate!

Prefectura Caraș-Severin anunță distribuirea pachetelor de alimente către persoanele defavorizate! Peste 12.000 de colete vor ajunge la cărășenii cu o situație dificilă.

Programul Ajutorarea Persoanelor Defavorizate continuă sprijinirea cetățenilor prin distribuirea unor colete cu alimente. Pachetele conțin cinci pungi de 1 kg de faină albă de grâu, patru pungi de 1 kg de mălai, două pungi de 400 g de paste făinoase, patru sticle de 1 l de ulei, două pungi de 1 kg de zahăr, patru pungi de 1 kg de orez, cinci conserve de 300 g de carne de vită, trei conserve de 300 g de carne de porc, cinci cutii de 200 g de pateu de ficat, două borcane cu compot de fructe, 360 g de gem de fructe și 360 g de gem de fructe dietetic. Beneficiarii sunt persoanele singure care au stabilit dreptul la un venit minim garantat, familiile care primesc alocație pentru susținerea familiei, persoanele aflate temporar în situații critice de viață, cetățenii cu handicap grav și accentuat, dar și cei aflați în așezări informale.

În paralel cu distribuirea alimentelor este desfășurată și livrarea beneficiarilor celor 3.159 de pachete cu produse de igienă care au rămas nedate. Coletele cu alimente sunt în număr de 12.625 și urmează să ajungă la beneficiari în perioada 27 iulie – 3 august.