Tatuajele care îi dau de gol pe mafioţi

Bogdan Bujor şi ceilalţi tineri care s-au asociat în vederea săvârşirii mai multor infracţiuni cu violenţă şi de şantaj pot fi recunoscuţi după tatuajele pe care şi le-au făcut pe mâini.

 

Gruparea care a încercat să-l asasineze pe patronul unui local din Reşiţa funcţiona după reguli militare, conspirativitatea fiind cel mai important lucru pentru tinerii care au şocat un oraş întreg prin faptele şi intenţiile lor. Unul dintre martorii în procesul în care Bogdan Bujor, Ciprian Rîpanu, Randi Tokar, Sorin Şonea şi Florina Urziceanu sunt acuzaţi, în principal, de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, a povestit cum Bujor a atras de partea sa mai mulţi tineri împreună cu care vroia să dezvolte o grupare mafiotă.

“Toţi şi-au tatuat pe mâini figure cu buzele legate cu sârmă, reprezentând semnul tăcerii (omerta). Şi-au cumpărat arme şi echipamente militare, desfăşurând antrenamente pe dealurile din împrejurimile Reşiţei, şi-au stabilit anumite reguli de conspirare, întâlnindu-se numai în anumite locuri”, a spus martorul.