Tarife minime pentru avocați. La ce sumă poate ajunge un divorț în 2021?

Uniunea Naţională a Barourilor a stabilit tarifele minimale pentru avocaţi, care intră în vigoare de la începutul acestui an.

La început de 2021, au intrat în vigoare noile onorarii ale avocaţilor. Tarifele stabilite de UNBR (Uniunea Națională a Barourilor din România) nu sunt impuse, ci orientative, însă un avocat nu poate stabili onorarii mai mici decât cele stabilite.

Recomandarea este ca ora să fie taxată cu 220 lei. Plângerea în instanţă faţă de suspendarea permisului de conducere costă 1.100 lei.

Lista mai arată că cererile şi activitatea care se referă la raporturile de familie sunt mai scumpe. În cazul unui divorţ sunt mai multe tarife. Un divorţ cu copii poate fi cel puţin 5.000 lei. Cererea de divorţ cu minori: 2.200 lei, iar cererea de divorţ fără minori: 1.760 lei. Fiecare cerere care se referă la locuinţa copilului, exercitarea autorităţii părinteşti, stabilirea contribuţiei părinţilor la cheltuielile de creştere şi educare a copiilor etc.: 1.540 lei, tutela: 1.540 lei, punere sub interdicţie: 1.540 lei, tăgada paternităţii: 2200 lei, asistarea sau reprezentarea într-un proces de adopţie: 2.640 lei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/