Tari în pumni, iuţi în picioare!

Şcolile reşiţene de lupte şi box sunt renumite la nivel naţional şi internaţional datorită sportivilor pe care i-au dat de-a lungul vremii cluburile din municipiu, dar în ultima perioadă apar rezultate frumoase şi într-un alt sport de contact: kickboxing.

Ary-A Unifight s-a înfiinţat în urmă cu trei ani, dar clubul lui Dani Lohon şi-a făcut deja un nume, mai ales în rândul pasionaţilor de acest gen de lupte în ring. Cu bani puţini, dar cu multă muncă şi pasiune, Lohon şi elevii săi ameninţă podiumurile cam la fiecare competiţie la care participă. La cea mai recentă întrecere la care au luat parte, spre exemplu, Cupa Tamashy, ţinută în Sala Sporturilor din Giroc, toţi cei şase reprezentanţi ai clubului reşiţean au luptat în finalele categoriilor la care au participat. Claudiu Tivadar (-70 kg), Andrei Negrea (+80 kg), Camelia Bîrsan (-55 kg) şi Dănuţ Dobre (+30 kg) au urcat pe prima treaptă a podiumului, în timp ce Alin Rîza şi Răzvan Ursu au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu statutul de finalişti.

„Eu mă declar mulţumit de rezultatele obţinute, deoarece a fost o competiţie puternică, la care au participat 200 de sportivi de la 40 de cluburi. Tivadar şi Ursu lipsiseră o vreme şi au făcut o figură frumoasă. Riza a intrat în ring după doar trei săptămâni de antrenament, dar foarte mulţumit sunt şi de Dobre, care are doar 11 ani. Vreau să-i mulţumesc pe această cale domnului Bogdan Onete, care ne-a ajutat să facem deplasarea la competiţie”, a spus Dani Lohon pentru expressdebanat.ro.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Următoarea competiţie pentru sportivii de la Ary-A Unifight va avea loc în luna martie, la Timişoara.

banner 970 x 250

Comments

  1. BRAVO DANIEL LOHON !