Opriţa nu s-a lămurit nici după ultimul amical

Rosso-nerii au disputat sâmbătă ultimul amical înaintea reluării campionatului, cu Vulturii Lugoj, de care au dispus cu scorul de 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Octavian Vasile, Enescu, din penalty, şi Buhăescu.
Succesul categoric nu a adus însă liniştea deplină pentru antrenorul Daniel Opriţa, acesta având mari bătăi de cap până la ora primului meci oficial, programat sâmbăta viitoare, în Valea Domanului, cu FC Bihor Oradea. „După acest meci sunt încă în căutări. Nu sunt sigur de primul unsprezece, mai ales că nu ştim dacă toţi jucătorii vor semna contractele. Aşteptăm până luni să vedem cum se rezolvă cu ei, pentru că unii sunt în litigii cu echipele la care au fost. Prima repriză m-a nemulţumit, nu a fost un joc bun, am fost lenţi, previzibili, spune antrenorul Daniel Opriţa. A doua repriză am schimbat ritmul jocului, a fost mai bine şi s-a văzut şi scorul. Sunt mulţumit de rezultat, sper ca la ora jocului cu FC Bihor să arătăm mult mai bine”, a declarat Daniel Opriţa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650910569506″]

Până în prezent, dintre jucătorii aduşi în iarnă, doar Bărbulescu şi Szabo ar fi semnat deja. Opriţa e în primul rând îngrijorat de numărul mic al jucătorilor sub 21 de ani, regulamentul obligând la folosirea lor. Manole, unul dintre ei, e accidentat şi va mai lipsi o vreme, dar până luni e posibil să vorbim şi de alte transferuri.
Metalul a intrat în formula Ciucă, Creţu, Tătaru, Popescu, Aniţoiu, Bărbulescu, A. Ionescu, Szijj, O. Vasile, Bălan, Buhăescu. Au mai jucat Domăneanţ, Enescu, Feher, Dandea, R. Cristian şi Dumitru. Au absentat din cauza problemelor medicale Zimmermann, Szabo, Manole şi Ciobanu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650559085719″]

banner 970 x 250

Comments

 1. Silverius says:

  Dece minti cu nerusinare ? ce Ciobanu ? …ca a fost dat afara …..

 2. Dani Stanciu says:

  cu aceeasi nerusinare te anunt ca antrenorul echipei ne-a declarat ca e accidentat.

 3. fan metalul says:

  ciobanu mai mult accidentat sta decat joaca. degeaba are ceva valoare daca oasele nu-i permit sa fie jucator permanent, de baza. joca un meci ,pac si o accidentare de 1-2 etape.eu cred ca oprita are dreptate si ca jucatorul a devenit un incurca echipa metalu.

 4. GRN says:

  Ciobanu , Bresneni ,Staicu indepartati de rufa nu de Oprita.In continuare postez declaratia lui Sorin Ciobabnu-”Nu voi mai continua la Reşiţa, pentru că, am fost ca un înălbitor pentru rufele de acolo… Am deranjat când am apărat oamenii care iubesc Reşiţa, am deranjat când am spus lucrurilor pe nume, ce-i drept, adevărul doare şi supară! Îmi pare rău că plec, pentru că nimeni acolo nu a servit cu atâta dragoste, pasiune, dezinteres, cum am servit eu. Am dat totul, de la muncă până la banul meu, de la suflet la viaţa mea, fără a cere nimic… puţini ştiu asta! Mă bucur că rămân drept, nepătat şi neînvins în niciunul din meciurile jucate apărând roş-negru! Oriunde m-aş afla, rămân neschimbat, pe viaţă, în faţa acelui oraş”,

 5. GRN says:

  Sa nu uitam declaratia lui catalin rufa, din express de banat,in care spunea ca a prelungit contractul jucatorului Sorin Ciobanu cu inca doi ani. rufa este un mare mincinos si vom dovedi tocmai prin declaratiile sale ca asa este.

 6. suporter fidel says:

  Cati stiu ca Ciobanu s-a accidentat la Resita ?Cati stiu ca Ciobanu a trecut prin momente foarte grele,tatal lui decedand ? Cati stiu ca mama lui e in blocaj renal ? Ciobanu a stat 3 luni fara nici un ban si intrebam daca acest om merita scos pe usa din spate ? rufa , aici e RESITA nu bucurestiul tau ! rufa,respecta daca vrei sa fi respectat !

 7. resitean says:

  este adevarat ca ciobanu era un jucator sufletist care a dat 100% in fiecare meci…. este adevarat faptul ca a stat mai mult accidentat….este adevarat ca a fost primul cu “gura mare” la probleme nu s-a prezntat la reunirea lotului….erau 5 fundasi centrali(tataru popescu dandea hlinca si ciobanu) unul trebuia sa plece… si a fost ciobanu datorita diverselor motive…este adevarat ca nu era un stalp al defensivei avand si el destule greseli… la fel si cu bresneni erau la un moment dat 6 mijlocasi centrali(bresneni feher enescu ad ionescu barbulescu si neagoe) 4 sunt suficienti… au plecat bresneni si neagoe)in conditiile in care e greu financiar peste tot nu poti tine un lot de 23-24 de jucatori buni.la ce am enumerat eu ar insemna sa nu prinda nici banca de rezerve multi din ei

 8. fred says:

  acum mai sunt doar doi fundasi centrali

 9. fred says:

  prietene resitean , care 23-24 ? sunt doar 16 ! 16 azi ,pana sambata poate sa ramana 8

 10. resitean says:

  tataru hlinca dandea popescu(nu stiu eu sa numar)si stai linistit ca azi vor semna toti… nu de carcotasi si “gica contra” are nevoie echipa asta nu va place de echipa numai veniti la stadion si lasati echipa in pace e plin orasul de suporteri de rezultat

 11. suporter says:

  ciobanu e asteptat la timisoara . un asa circar si mereu lovit , va face casa buna la timisoara.ciobanu este victima propriei neputinte .mai tot timpul accidentat, decat apt de munca!!!!!!ciobanu un basit cu fumuri de vedeta !!!!!!!!

 12. neutru says:

  scapati echipa de pacalici>>> ciobani.el a reusit sa pacaleasca fotbalul , jocul echipei , sa pacaleasca lupta pentru promovare.astfel de elemente care confunda lupta la promovare cu o lupta sindicala>>> nu au ce cauta la o echipa cu speranta de a urca in clasament.nu este pierdere >>> cred ca e o binefacere echipei.

 13. ghita says:

  suporter si neutru,il mai tucati mult in cur pe rufa? duceti-va cu el la olteni,nu cautati sa bagati strambe!!!

 14. dori says:

  resitean ,suporter,neutru foarte posibil sa fie una si aceiasi persoana.poate chiar rufa.oricum spre cunostinta lor trebuie sa stie ca la echipa nu mai este nici dandea nici hlinca. foarte buni si tataru si popescu dar doamne fereste de accidentari si cartonase.”resitean ” ,noi lasam echipa in pace ,nu avem treaba cu echipa,probleme sunt cu rufa si orice suporter din acest oras stie cat de dificil e. una peste alta ati putea vorbi si cu cei care au de incasat sute de milioane de la rufa.afacerile lor sunt puse in pericol de acest aventurier.locurile de munca pe care le ofera acesti patroni sunt puse in pericol.

 15. resitean says:

  stai linistit ca nu sunt rufa si nu sunt nici fanul lui dar la ora actuala daca pleaca rufa dispare fotbalul resitean complet… da ideal ar fi ca cineva care are intradevar banii necesari sa cumpere echipa de la rufa.rufa nu cred ca nu vrea dar el nu are banii necesari sa tina echipa asta aici e problema.

 16. GRN says:

  Ciobanu s-a accidentat la Ansamlul Barzava? Leonard Manole s-a accidentat si el.Il trimitem acasa ? sa respectam fiecare jucator din echipa.

 17. gabriela says:

  hai Metalul, 3-0 cu bihorul! Dani vrem un articol grandios despre meci cum numai tu sti sa le faci!

 18. Gusca says:

  Tatal mort ,mama bolnava,el accidentat.Chiar nu putem avea un pic de omenie ?

 19. Băga-mi-aș pula-n mă-ta aia moartă,LuxPhotoFucks says:

  Incredibil omul asta petrefucks isi face mii de conturi si comenteaza impotriva lui Metalu.