Târgul de Paște de la Timișoara, înlocuit cu „Atelierele Iepurașului”

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Timișoara a fost decorată cu ornamente specifice sărbătorilor pascale, iar pentru copii au fost organizate mai multe ateliere în care se vor găsi păpuși artizanale și ouă încondeiate. Primăria va organiza, în mai multe parcuri din oraș, și o vânătoare de ouă de ciocolată. 

Primăria Timișoara anunță că pentru copii a decorat centrul orașului și câteva cartiere, dar a organizat și „Atelierele Iepurașului”, unde, în cele câteva zile de sărbătoare, timișorenii vor putea descoperi arta confecționării păpușilor de pe vremea bunicilor, încondeierea ouălor în Bucovina sau meșteritul decorațiunilor specifice Paștelui.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Tot pentru copii, luni, în 3 mai, va fi organizată o vânătoare de ouă de ciocolată în câteva parcuri din Timișoara, cu ajutorul celor de la Yuhuu Land. Este vorba despre parcul Sf. Apostoli Petru și Pavel (15.00-15.45), Parcul Dacia (16-16.45), Parcul Pădurice (17.30-18.15), Parcul Petofi Sandor (18.30-19.15).

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/