Afganul care a înjunghiat doi migranți în Timișoara, de negăsit. A fost arestat în lipsă

amenintari cutit timisoara

Migrantul afgan acuzat că a ucis un compatriot și a rănit un altul, în zona Gării de Nord din Timișoara, este de negăsit. Procurorii l-au arestat în lipsă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a anunțat că a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, în lipsă, față de migrantul afgan, pentru omor și tentativă de omor.

În 19 aprilie, cetățeanul afgan, în timp ce mergea alături de alți trei migranți afgani pe bulevardul Republicii din Timișoara, ar fi aplicat, în spate, victimei, la rândul său migrant, o lovitură cu un cuțit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital.

În prealabil, în același context, bărbatul a înjunghiat și un alt migrant, acesta ajungând în stare gravă la spital.

gif card de energie dacus 1000x100

Agresorul a fugit și s-a ascuns, iar până la acest moment nu s-a reușit prinderea sa, astfel că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de el, în lipsă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș a admis cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatul A.F., în lipsa sa, pentru o perioadă de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului.