Târg de nunţi la Muzeul Banatului Montan

Miresele aflate în căutarea rochiei perfecte, a celui mai priceput fotograf şi vor o sală decorată cu fast pentru cea mai importantă zi din viaţa lor, le pot găsi pe toate într-un singur loc: Târgul de nunţi Lior, care se desfăşoară weekend-ul acesta.

Viitoarele mirese care au intrat în febra pregătirilor şi vor să scape de pe acum de stres, au şansa şă-şi planifice nunta într-o singură zi. Târgul de nunţi Lior, ajuns la cea de-a şasea ediţie, va fi pentru două zile locul de întâlnire al agenţiilor de organizări de evenimente, firmelor care se ocupă de fotografii şi filmări, al cofetăriilor şi make-up artiştilor. „Ca în fiecare an, aşteptăm prezenţa viitorilor miri, interesaţi de ofertele firmelor din oraşul nostru. Majoritatea expozanţilor sunt din Reşiţa, dar avem şi o cofetărie din Timişoara”, a spus Andreea Şamanţu, administrator al unei firme de organizare de evenimente.

Ultimele tendinţe în materie de decoraţiuni pentru sală, aranjamente florale, invitaţii, mărturii şi torturi vor fi prezentate viitorilor însurăţei pentru a le face misiunea mai uşoară. Va fi expusă şi o gamă largă de rochii de mireasă, de la modelele clasice, la cele puţin mai îndrăzneţe, pentru a împăca chiar şi gusturile celor mai pretenţioase mirese.

Evenimentul dedicat celei mai frumoase zile din viaţa celor care au spus „Da!” se desfăşoară sâmbătă între orele 12.00-20.00, iar duminică între 10.00-20.00, în incinta Muzeului Banatului Montan.