Târgul de nunți Dalisis de la Casa Tineretului: oferte frumoase, personal cu atitudine execrabilă

Sezonul de târguri de nunți s-a terminat la Timișoara cu Târgul de nunți Dalisis de la Casa Tineretului, cu oferte interesante, dar din păcate, cu carențe mari la capitolul angajaților firmelor participante. Dacă la precedentele târguri organizate la Centrul Regional de Afaceri sau Iulius Mall, orientarea spre client a fost una impecabilă, nu același lucru se poate spune și despre evenimentul din datele de 2 și 3 martie.

Târgul de nunți Dalisis a adus pentru timișoreni o gamă destul de generoasă de oferte. La parter erau expuse în principal rochii de mirese, cu prețuri începând de la 2900 de lei și până la aproape 6000 de lei. Nu a lipsit nici standul de unde se puteau cumpăra rochii second-hand, acolo unde cu noroc se puteau găsi modele chiar mai frumoase decât cele de la rochiile nou-nouțe, la prețuri și de 1000 de lei. Și bărbații au putut găsi costume pentru cea mai importantă zi din viața lor.


La etaj, au fost prezenți în principal cei cu ofertele foto-video, inclusiv cu diferiții ochelari și mini-pancarte cu mesaje haioase, decoratorii, restaurantele, dar și unele cofetării din oraș care se ocupă de torturi și de candy-bar. Iar dacă pentru cei din zona de acest tip de servicii, zâmbetul pe buze și amabilitatea erau bifate, nu același lucru se poate spune și despre cei care reprezentau magazinele de rochii de mirese.

Vânzătoare lipsite de respect față de clienții târgului

Spre exemplu, deși la orice târg de profil se permite și probarea rochiilor, nu același lucru l-au înțeles toate vânzătoarele. Redăm discuția cu cei de la Exclusiv Mariaj: „Nu vă supărați, se poate și proba la dumnevoastră?”. Răspunsul a venit imediat: „Da, sigur, haideți”. Însă după intratul în cabină, vine „surpriza”. „Când aveți evenimentul?”. Răspuns: „Deocamdată încă nu”, moment la care reprezentanții firmei și-au schimbat atitudinea: „Dacă nu aveți eveniment, nu vă dăm să probați, pentru că se distrug rochiile”. Cu o logică „uimitoare“, dacă o femeie probează rochia și se mărită în acel an, rochiile nu se distrug, iar dacă nunta va fi într-un viitor încă nestabilit, rochiile se distrug.

Comparativ, la alt târg, celebrul designer Cătălin Botezatu a stat timp de trei zile în picioare și a intrat în dialog cu toți vizitatorii care au trecut pe la standul său. Pentru că o vedetă înțelege scopul unui târg, în timp ce vânzătoarele au timp de fițe și fețe sictirite. Menționăm că la târgul Dalisis se plătea 8 lei intrarea pentru fiecare vizitator, cu răspunsurile acre ale celor prezenți bonus.