Dobra i-a stricat socotelile lui Dragnea. La fel și lui Bojin?!

Călin Dobra a fost ales președinte al PSD Timiș, cu toate că Liviu Dragnea i-a cerut cu totul și cu totul altceva! Titu Bojin a fost la conferința de alegeri și știe mai multe!

Situația din PSD Timiș începe să semene tot mai mult cu cea din filiala Caraș-Severin, din care, într-un final, Ion Mocioalcă a fost obligat să plece. La fel cum vreo 20 și ceva de primari erau nemulțumiți de modul în care conduce Mocioalcă filiala și i se plângeau lui Dragnea, acum, cam tot atâția edili social-democrați ar avea reproșuri la adresa lui Dobra. „Cu Călin Dobra am o relație bună, dar nu am vrut să merg la organizație. Eu am crezut și cred și acum că cel mai important lucru într-o organizație sunt armonia, buna înțelegere și unitatea. Acolo, nu știu din vina cui, un număr important de primari, peste 20, au o nemulțumire. Eu i-am sugerat, i-am propus să mai amâne conferința de alegeri pentru a-și luat timp să discute cu fiecare și să descopere care sunt pricinile de supărare și să le elimine. S-a grăbit să facă conferința de alegeri și am spus că nu pot să merg să validez așa ceva pentru că nu cred că a fost un lucru bun. Putea să fie ales președinte și peste trei săptămâni, și peste o lună”, a afirmat Liviu Dragnea cu ocazia vizitei sale la Reșița, unde a participat la conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin.

Sursele social-democrate susțin că Dobra a fost forțat să organizeze acum alegerile în filială. Forțat de Titu Bojin, cel care ar fi gata să revină la șefia PSD Timiș. Tocmai ăsta ar fi și motivul pentru care Dragnea și-a dorit amânarea alegerilor. Bojin ar fi câștigat timp pentru a câștiga și mai mulți aliați. Dobra a mutat însă repede și a mutat câștigător. Cel puțin pentru moment!