1.000 de participanți, la târgul de la Răcășdia

Tradiționalul Târg de la Răcășdia, care are loc în fiecare privăvară, a adunat participanți în număr record. Și expozanții sunt de ordinul zecilor, astfel că, gospodinele au de unde alege, dacă vor să facă cumpărături. Ac’iunea este în plină desfășurare.

De la animale și până la obiecte electrocasnice, Târgul de Primăvară de la Răcășdia vine și în acest an cu o ofertă variată pentru cumpărători.

Pe lângă sutele de participanți și expozanți, și parlamentarii de Caraș-Severin au spus „prezent” acțiunii, mai ales că acesta este un bun prilej, ca să arate că sunt implicați în viața comunităților locale pe care le reprezintă cu sârguință în Parlamentul României.

Pentru că este încă devreme, organizatorii se așteaptă ca numărul participanților să mai crească. Astăzi, ei pot sări chiar și peste masa de prânz, pentru că bunătățile vândute la târg îi îmbie cu un miros amețitor. Micii, berea și muzica populară live sunt ingredientele unei manifestări reușite pentru locuitorii din Răcășdia.

Reporterii „Express de Banat” sunt la fața locului și revin cu amănunte!

Comments

  1. nic says:

    Inca o editie la fel ca cele de anul trecut,respectiv un melange agro-politico-electoral cu eternul Tabara pe post de vedeta.