Target de 40% pentru PNL Caransebeș la alegerile europarlamentare

Biroul Politic Local al PNL Caransebeș este același care a fost și acum două săptămâni, sunt membri pe care actualul președinte interimar Andrei Ungur se poate baza pentru prima confruntare majoră din perioada următoare, alegerile europarlamentare din luna mai.

Ioan Pop, cu state vechi în PNL, și Toma Tămășilă, care s-a făcut cunoscut pe scena politică locală odată cu primarul Felix Borcean în campania din 2016, nu vor încurca planurile Biroului Politic Local de a atinge ținta propusă la alegerile europarlamentare, menționează Andrei Ungur.


„Să fie foarte clar, cei doi consilieri nu au fost excluși din partid pentru că au votat în Consiliul Local împotriva mea, ei au fost exclus din PNL pentru că au votat împotriva colegilor liberali, făcând alianță cu PSD la posturile pentru consiliile de administrație de la Transal și Gugulania. Şi ei nu au făcut parte din Biroul Politic Local, ci doar membri PNL. Pentru noi, marea provocare de acum începe și eu sper la un procent la alegerile europarlamentare de 40% în Caransebeș”, ne-a declarat Andrei Ungur.

Președintele PNL Caransebeș a menționat că simte susținerea alegătorilor din Caransebeș și, chiar dacă a avut doi trădători în partid, nu înseamnă că PNL nu mai există în Caransebeș, ci din contră, este mai motivat pentru europarlamentare.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. Pe 15 februarie, Guvernul a adoptat cadrul general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.