Târg gastronomic în Centrul Civic al Reșiței

Fundaţia Activity pentru resurse umane şi dezvoltare durabilă Reșița în parteneriat cu Primăria municipiului Reșița organizează miercuri, 25 aprilie 2018, începând cu ora 10,30, în sala de ședință a primăriei, workshopul „Turism gastronomic și de relaxare”. După care, în jurul prânzului, se va deschide un târg gastronomic în Centrul Civic.

Acţiunea se desfășoară în cadrul proiectului „Provocare și oportunitatea dezvoltării turismului în teritoriul nostru comun”, finanțat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Valoarea totală a proiectului este de 231.640,50 euro. Durata proiectului este de 14 luni, din 5 .05.2017 până la 4.07 2018.

Obiectivul general al proiectului este „îmbunătățirea standardelor de calitate a vieții în regiunea proiectului prin promovarea turismului tematic, susținerea și extinderea rețelei de cooperare durabilă între operatorii de turism din zona transfrontalieră și stimularea dezvoltării turismului”, spune Marius Lengyel, purtătorul de cuvânt al Fundației Activity.