Târg de Crăciun în orașul Bocșa? Primarul întreabă, cetățenii decid!

mirel pascu la primarie
1000x100 (4)

Primarul Mirel Pascu vrea să știe ce anume își doresc cetățenii orașului Bocșa în cea mai frumoasă perioadă a anului. Edilul-șef intenționează să organizeze primul târg de Crăciun, însă în acest sens, cere opinia locuitorilor.

Cu prilejul celor mai frumoase sărbători din an, cele de iarnă, primarul din Bocșa intenționează să pregătească o primă ediției a Târgului de Crăciun. Ca locație, are în vedere Insula „Paradis” de la Bocșa Izvor.

„Pe parcursul câtorva zile, în preajma Crăciunului, să avem la Bocșa un târg special, cu câteva căsuțe decorate festiv, în care comercianții să-și etaleze produsele de sezon; să bem împreună un ceai cald, un vin fiert, o cafea și o ciocolată caldă pe Insula «Paradis»! Aș vrea să mă consult cu dumneavoastră și aș vrea să știu ce părere aveți? Întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului 2021 cu primul Târg de Crăciun de la Bocșa?”, este întrebarea pe care Mirel Pascu o adresează locuitorilor din oraș.

leader board 728 x 90 px

Pe pagina sa de Facebook, acolo unde primarul a postat întrebarea, cetățenii s-au arătat încântați de un târg de Crăciun, apreciind inițiativa lui Mirel Pascu.