Târg caritabil pentru salvarea lui Matteo. Ajută și tu!

matteo

Un băiețel din Timișoara are nevoie de ajutor. Matteo va trebui să fie supus unui transplant de celule stem, iar părinții lui vor să îi ofere cele mai bune terapii. Sunt foarte costisitoare însă, așa că au nevoie de sprijin. La începutul lunii iulie, în Parcul Copiilor se va organiza un târg caritabil cu scopul de a strânge fonduri pentru Matteo. 

„Matteo, un băiețel minunat cu o dorință de a fi un copil normal, care luptă zi de zi de când s-a născut, are nevoie de terapii zilnice și din acest motiv m-am gândit să organizez un târg caritabil pentru a strânge fonduri. Ca mamă am multe planuri pentru el, dar câteodată mă simt legata.

De ce? Pentru că totul costă, mi-aș dori să îl pot duce la un transplant de celule stem, la hiperbară, să îi ofer cele mai bune terapii. De aceea vă rog să ne fiți în continuare alături și să faceți cunoscut acest târg. Dar din dar se face rai.”, a anunțat mama lui Matteo în evenimentul creat pe Facebook.

Târgul caritabil pentru Matteo se va organiza între 1 și 3 iulie, între orele 17-20, în Parcul Copiilor din Timișoara (intrarea dinspre Parcul Rozelor). Cei care vor să ajute sunt rugați să doneze obiecte, produse de care nu mai au nevoie, acestea vor fi expuse pe standuri și scoase la vânzare.