Robu, despre Fritz: Nu l-ar vota nimeni nici în satul său natal din Germania

fritz
banner publicitar

Fostul edil Nicolae Robu susține că pe Dominic Fritz nu l-ar vota nimeni în funcția de primar nici în satul său natal din Germania. Asta pentru că a demonstrat faptul că administrația Fritz este una „performantă”.

Nicolae Robu sare din nou la gâtul actualului primar al Timișoarei, Dominic Fritz. De data aceasta, fostul edilul critică noua conducere a primăriei pentru faptul că s-a ales cu o amendă de 10.000 lei din partea Gărzii de Mediu pentru buruienile prea mari din parcuri.

Alți 10.000 lei amendă pentru Primăria Timișoara! Un fleac, până la urmă, față de 35,5 milioane euro, nu-i așa?! E incredibil! Prefectul Mihai Ritivoiu a anunțat public primăria că îi dă termen o lună să pună capăt bătăii de joc din parcurile Timișoarei și să tundă buruienile! S-a lucrat mai mult ca de obicei în luna ce a urmat, e adevărat, dar, iată că în multe locuri din oraș, încă e împărăția buruienilor! Așa se face că Garda de Mediu, a dat încă o amendă primăriei, dar, ultra indulgentă fiind de această dată, doar una singură și doar de 10.000 de lei. Evident, chiar dacă spunem noi “doar”, 10.000 lei nu e puțin, puțin e doar în raport cu 180 milioane lei, adică 35,5 milioane euro, cât sunt amenzile primite pentru necumpărarea certificatelor de poluare”, a afirmat Nicolae Robu.

În final, fostul primar al Timișoarei a susținut că Dominic Fritz a demonstrat cât de competent este, astfel că nu ar avea șanse să fie votat nici în satul natal din Germania.

Asta da administrație “performantă”! Oare ce i s-ar întâmpla d-lui Fritz dacă ar fi primar în satul său natal din Germania -ei, știm bine că acolo n-are cum să ajungă, pentru că nu l-ar vota nimeni, dar discutăm pur ipotetic!- și în jurisdicția sa s-ar vedea așa ceva?! Tot timișorenii sunt de vină și pentru asta, “că nu sunt civilizați”?”, a conchis Nicolae Robu.