Țărănistul Ionescu are răbdare cu Nelu Popa! „În Primărie sunt angajați sub orice critică, suntem în cel mai jalnic moment al Reșiței!”

Liderul organizației municipale PNȚCD Reșița, Lucian Ionescu, candidat în 5 iunie pentru fotoliul de primar al municipiului, a reacționat după evenimentele incredibile de ieri, criticându-i în termeni duri pe angajații administrației locale. Cât privește comportamentul edilului-șef… așteaptă pronunțarea instanței!

„Demisii, demiteri și dosare în instanță!”, a exclamat Lucian Ionescu pe Facebook. Apoi a și argumentat de ce unii trebuie să plece de bunăvoie, alții să fie dați afară, iar cei care au beneficiat de pe urma contractelor păguboase pentru bugetul local să ajungă în sala de judecată. „În urma celor declarate de domnul Popa ar trebui să apară demiteri și dosare. Nu poți plăti aceste sume fără contracte, cine a semnat ordinele de plată? În ce bază? Dosare fără dubii, dar asta vor stabili autoritățile competente. Domnul Popa cred că a greșit persoanele pe care trebuie să fie supărat. În primul rând trebuia să fie supărat pe angajații sub orice critică din primărie, angajați care ar trebui mâine să pună demisiile pe masă!”, a comentat țărănistul.

În ceea ce privește plecarea lui Nelu Popa din Primăria Reșița după numai trei luni, subiect despre care a început să se discute ieri, după incidentul cu patronul firmei Avolo, Lucian Ionescu crede că trebuie avută răbdare: „Despre demisia primarului se poate discuta numai după pronunțarea unei instanțe judecătorești. Fără dar și poate, suntem în cel mai jalnic moment al Reșiței!”.

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Primarul Nelu Popa a bătut cu bestialitate un angajat al firmei de Internet! Chiar în biroul din Primăria Reșița! [VIDEO]

EXCLUSIV. „Trebuie să mă operez la gât! Primarul m-a bătut foarte rău! M-au văzut toți plin de sânge!”