EXCLUSIV. „Trebuie să mă operez la gât! Primarul m-a bătut foarte rău! M-au văzut toți plin de sânge!” [UPDATE]

Cornel Ciontu, patronul firmei Avolo, cel care a făcut plângere penală împotriva primarului Reșiței, Nelu Popa, pentru infracțiuni de violență comise chiar în instituția pe care o conduce, a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara, unde susține că va fi operat din cauza unei tăieturi la gât!

Nelu Popa a ținut să infirme informațiile publicate astăzi de Express de Banat, afirmând într-o conferință de presă că, dacă ar atinge pe cineva, ar face-o cu o floare. Edilul-șef a lăsat să se înțeleagă faptul că s-a dat publicității o informație neverificată. A recunoscut tonul mai ridicat pe care s-ar fi discutat în timpul întâlnirii cu patronul Avolo, dar a negat orice act de violență fizică. Martorii oculari au declarat cu totul și cu totul altceva pentru expressdebanat.ro, evident, sub semnul anonimatului. La fel mărturisește și Cornel Ciontu, cel care a ieșit serios șifonat din biroul edilului-șef.

„Acum sunt la spital la Timișoara, trebuie să mă operez la gât că m-a tăiat la gât cu ghiulul, mi-a tăiat alunița, tot m-a umplut de sânge! M-a lovit, m-a bătut foarte rău! Mâine voi suporta o intervenție chirurgicală. Sunt martori destui, secretara, consilierii primarului, polițistul de pe coridor, care m-a văzut plin de sânge și pe care l-am întrebat unde pot să merg la baie să mă spăl. M-au văzut mai mulți plin de sânge. Polițistul local nu a făcut nimic! Când am ajuns la Poliție deja se știa că urmează să vin. Cămașa de pe mine era ruptă și plină de sânge!”, a mărturisit Cornel Ciontu pentru Express de Banat.

leader board 728 x 90 px

Acesta a primit deja un certificat medico-legal prin care se confirmă că a fost victima unei agresiuni. Medicul legist a considerat că șase zile de îngrijiri medicale ar fi suficiente pentru vindecarea rănilor. Ciontu susține că lucrurile sunt mai grave de atât și că mâine va intra în sala de operații.

UPDATE, 31 august, ora 11.30

Presupusa agresiune din interiorul Primăriei a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. „La data de 30.08.2016, la Poliţia Municipiului Reşiţa a fost înregistrată plângerea penală formulată de persoana vătămată C.C., prin care sesiza faptul că la aceeaşi dată a fost agresat fizic în timp ce se afla în sediul Primăriei Reşiţa. Urmare a acestei sesizări, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a fost înregistrat dosarul penal cu nr.2144/P/2016, în vederea efectuării de cercetări privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. şi ped. de art.296 alin.1 şi 2 Cod penal. Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa din data de 31.08.2016 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la fapta sesizată. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare”.

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Primarul Nelu Popa a bătut cu bestialitate un angajat al firmei de Internet! Chiar în biroul din Primăria Reșița! [VIDEO]