„Țara noastră e foarte sigură. Rusia nu va ataca România”

marcel ciolacu, sorin grindeanu si alfred simonis pe santierul lotului 2 margina holdea de pe a1 (1)

Prezent în județul Timiș, premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări că România este o țară sigură, chiar dacă la graniță este un război. „Rusia nu ataca România, cu certitudine”, a mai spus Ciolacu. 

„Țara noastră e o țară foarte sigură. Suntem membrii NATO, haideți să terminăm cu… Nu, Rusia nu va ataca România. Este un joc, este și un război hybrid. Țara care e supusă celui mai mare război hybrid e Republica Moldova. Avem un stat într-un război armat, Ucraina, și un stat sub un război hybrid, Republica Moldova, ținând cont că au și ei alegeri pentru funcția de președinte, cred că în octombrie. România e o țară sigură, nu va intra în niciun război și Rusia nu va ataca România, cu certitudine. Suntem pregătiți, nu vă luați chiar după toate știrile”, a declarat, sâmbătă, Marcel Ciolacu. Premierul a făcut o vizită pe șantierul A1 în zona Margina-Holdea.

CITEȘTE ȘI: Ciolacu, vizită pe A1 în zona Margina-Holdea: Una dintre cele mai mari rușini ale României

Președintele PSD a mai subliniat că Rusia are o îngrijorare vizavi de faptul că în România se lucrează „24 de ore din 24 pe autostrada Moldovei”: „Am văzut astăzi de dimineață o îngrijorare a Rusiei că lucrează o companie cu 3.000 de angajați pe autostrada Moldovei; o îngrijorare mare a administrației rusești, de ce în acest moment o companie, aceeași care lucrează și aici (n.r, pe A1), cu 3.000 de angajați, 24 de ore din 24 pe autostrada Moldovei. Dânșii sunt îngrijorați, eu mă bucur că ne ținem de cuvânt și facem autostrada Moldovei.”

CITEȘTE ȘI: Dosarul Coldea-Dumbravă | Premierul Marcel Ciolacu: Justiția funcționează

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/