Dosarul Coldea-Dumbravă | Premierul Marcel Ciolacu: Justiția funcționează

marcel ciolacu (psd) in vizita in timis
untitled design set 970x90 px

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că este mândru că PSD s-a detașat de „fenomenul penalilor” și că în mandatul său de prim-ministru justiția funcționează. 

Aflat sâmbătă într-o vizită de lucru pe autostrada A1 Lugoj-Deva, șantierul lotului 2 Margina-Holdea, președintele PSD Marcel Ciolacu s-a declarat, vizavi de dosarul generalilor SRI, bucuros că în mandatul său de premier justiția funcționează.

„Mă bucur că în perioada mea de prim-ministru, justiția funcționează și chiar constatam o oarecare normalitate. Nu mai vedem girofarele de la timpul nopții, luați oamenii noaptea, când pot fi chemați la prânz, omenește, nu se ține cont de culoare politică. (…) Văd un partid, USR, care era cu Piața Victoriei și cu DNA și votează DNA-ul, toți spun că e o implicare politică. Nu prea înțeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de justiție, după toate măsurile luate și cu adevărat sunt mândru că PSD s-a detașat total de acest fenomen și că partidul principal al penalilor a devenit USR”, a declarat Marcel Ciolacu.

Vă reamintim, foștii șefi SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, avocatul Doru Trăilă și omul de afaceri Dan Tocaci sunt suspecți într-un dosar de trafic de influență și spălare de bani. Potrivit procurorilor, Coldea, Dumbravă și Trăilă ar fi cerut de la omul de afaceri 700.000 de euro ca să îl ajute să obțină o sentință favorabilă într-un dosar penal. Toți patru sunt sub control judiciar.

Fostul șef al SRI Florian Coldea predă, din 2018, masteranzilor de la la Universitatea de Vest din Timișoara un curs pe teme de securitate globală.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/