Apă oprită pe mai multe străzi din Timișoara. Aquatim oprește apa și în Giarmata Vii

Stiri despre intreruperi de apa la Timisoara
STPT job 1000x200

O conectare de conducte este programată pe una dintre arterele importante ale Timișoarei. Mai multe străzi rămân fără apă!

Luni, 27 mai, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Intrarea Predeal – inclusiv la Punctul Termic, Andrei Mocioni, Bulevardul Revoluției din 1989 – pe porțiunea dintre străzile Nicu Filipescu și Andrei Mocioni -, Academician Dimitrie Gusti și Splaiul Protopop Meleție Drăghici – inclusiv la branșamentul ISHO care este alimentat din această stradă.

Fără apă în Giarmata!

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în perioada 27-29 mai, zilnic între orele 9-15, în Giarmata Vii se va opri furnizarea apei pe străzile: Pelicanului, Pescărușului, Rodiilor, Rândunicii, Privighetorii, Cocorului, Ciocârliei, Lebedei și Berzei, iar în restul localității presiunea va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/