Transsexualul Tanja Iacobescu, pe val

Povestea lui Daniel Dudaș, cunoscut acum sub numele de Tanja Iacobescu, a făcut înconjurul țării și urmează să fie cunoscută la nivel internațional. Acesta este un cărășean, fost elev al Seminarului Teologic „Ioan Popasu” din Caransebeș, care a hotărât că adevărata față pe care dorește să o arate lumii, nu este de bărbat, ci de femeie. În urma unor operații de schimbare de sex și tratamente hormonale, Daniel Dudaș s-a transformat într-o femeie, gata să participe la concursuri de Miss.

Tanja Iacobescu, noua înfățișare luată de fostul teolog Daniel Dudaș, va reprezenta România la concursul internațional al travestiților ce are loc chiar aceste zile pe tărâmul transsexualilor: Thailanda. Tanja este foarte încântată de oportunitatea ce i-a fost oferită și deja își postează pe pagina de Facebook poze cu celelalte aspirante la titlul de Miss International Queen. Finala concursului va avea loc în data de doi noiembrie. „Nu visez la coroană, sunt altele mult mai frumoase și mai pregătite, dar mă bucur că am avut ocazia să particip. O experiență în plus nu strică niciodată”, scrie Tanja din Bangkok pe pagina personală de Facebook.

leader board 728 x 90 px

Chiar dacă fără multe speranțe pentru concurs, Tanja Iacobescu are parte de susținerea multor prieteni din țară care o încurajează și îi urează succes prin rețeaua de socializare: „Din ce am văzut în poza de grup, Miss Philippine ar putea să se bată cu tine, restul sunt apă de ploaie. Succes”, îi scrie un amic. „Felicitări și să vi acasă cu coronița. Multă baftă îți doresc!”, îi urează o prietenă din Timișoara.

În spatele scenei, Tanja Iacobescu are un club în Cluj ce-i poartă numele, locuiește în Germania și are propriul site în care postează în limba engleză și germană. Aceasta încarcă pe blogul personal filmulețe sexy și nu se ferește să pozeze goală ori de câte ori are ocazia, fiind chiar mândră de felul în care arată după operațiile de schimbare de sex. Meseria de bază a Tanjei Iabobescu este damă de companie, site-ul ei personal fiind de fapt o reclamă pentru serviciile pe care le prestează: „Sunt o damă de companie pasionată, elegantă, romantică, onestă, iar în intimitate sunt drăgăstoasă, independentă și erotică. Sunt de asemenea și maseuză. Sunt foarte discretă, iar dacă este necesar pot să devin amnezică, să uit nume,locuri sau informații care trebuie să rămână confidențiale”, scrie Tanja pe site-ul personal.

Foto: facebook.com