Se oprește gazul în Reșița!

Cartierul Govândari din Reșița va rămâne fără gaz mâine, între orele 9 și 17. E.ON Gaz Distribuție a anunțat că, pentru a finaliza proiectul de investiții de pe străzile Trei Ape, Mărghitaș și Breazova, trebuie să oprească alimentarea cu gaze naturale pe 38 de străzi din Micro III și IV.

Pentru a finaliza un proiect pe care îl au în desfășurare, muncitorii de la E.ON trebuie să înlocuiască o conductă și mai multe branșamente cu unele noi, din polietilenă.

Pentru cuplarea noii reţele la sistemul de distribuţie, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi: Trei Ape, Mărghitaş, Breazova, Dacia, Progresului, Buhui, Macilor, Gladiolelor, Trandafirilor, Nuferilor, Daliilor, Muncii, Republicii, Ţarcului, Godeanu, Baraolt, Domogled, Ineu, Rodnei, Almăjului, Cibinului, Piatra Craiului, Măcinului, Rarău, Peleaga, Şurianu, Ţibleşului, Vlădeasa, Gugu, Făgăraşului, Cimitirului, Călimanilor, Padeş, Ciucaş, Gurghiului, Stânişoarei, Gutâi şi Zarandului.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Gaz Distribuție, Florentina Maghiar.

leader board 728 x 90 px

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

Pentru eviatarea producerii unor accidente, se recomandă persoanelor din zonă să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.