Tânărul liberal Felix Borcean, pentru Primăria Caransebeș!

explo 1000x200

Liberalii din Caransebeș și-au prezentat candidații la Primăria și Consiliul Local al municipiului, într-o sală arhiplină, la Casa de Cultură a urbei de pe Timiș și Sebeș. La acțiune au fost prezenți copreședinții PNL, Ion Marcel Vela și Valeria Schelean, președinta femeilor liberale, Iustina Turnea, candidatul la Consiliul Județean alături de Vela, Jaro Marșalic, precum și candidații la funcțiile de primar din localitățile arondate Caransebeșului.

Pentru că Marcel Vela a decis să candideze la Consiliul Județean, pentru Caransebeș și-a lansat astăzi candidatura profesorul Felix Borcean, cel care a ocupat funcția de director al Colegiului Național Traian Doda.

”Am ales că accept această provocare pentru că am studiat în Caransebeș, trăiesc și muncesc în acest oraș, sunt familiarizat cu munca de funcționar public, însă văzută din punctul de vedere al managerului de liceu care a bătut la ușile administrației pentru rezolvarea diferitelor probleme. Sunt un familist convins și vreau ca băiatul meu de 11 ani să iubească orașul la fel ca mine. De aceea vreau să continui proiectele începute de Marcel Vela și să le completez cu o viziune proprie în care să primeze tinerețea, exuberanța, pasiunea și munca în echipă”, a declarat candidatul PNL la Primăria Caransebeș, Felix Borcean.

banner 970 x 250