Cinema ”Luna” din Caransebeș își deschide porțile din 18 mai!

1000x100

După ani de zile de pauză, caransebeșenii se vor putea bucura de un cinematograf modern, în care se vor rula filme în 3 D și 2 D. Marea inaugurare va avea loc în 18 mai, după ce de luni bune se lucrează la reabilitarea clădirii de lângă Primăria Caransebeș!

Cinematograful cultivă cea mai onorabilă facultate a omului: fantezia, activitatea fantastică, aventura, paradoxala rupere de cotidian şi trăirea într-o lume feerică. Potrivit primarului Marcel Vela, proiectul valorează o jumătate de milion de lei, bani alocați de la bugetul local, după ce s-au tot făcut demersuri pentru aprobarea unor fonduri europene sau guvernamentale, însă în zadar.

Conducerea Casei de Cultură a încheiat un contract cu o firmă de proiecții cinematografice, inclusiv în 3 D, care va prelua activitatea cinematografului. Clădirea a fost construită înainte de primul război mondial, fiind la începuturile sale sediul Teatrului „Luna”. Primele proiecții care vor putea fi vizionate la Cinema Luna vor fi Căpitanul America: Război Civil – 3D, The Angry Birds Movie – 3D, Cartea Junglei – 3D Dublat, Vecini de coșmar 2, Sorority Rising (Premieră), X-Men: Apocalypse – 3D (Premieră).