Scandalul Hexi Pharma aduce mascații în Caraş-Severin!

explo 1000x200

Procurorii Parchetului General au revenit în Caraş-Severin, de data asta nu la evazionişti şi nici la profesorii şpăgari din universitate, ci la spitalele din judeţ.

Deşi doar Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a fost supus unei evaluări micro-biologice, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este posibil să fi descins şi la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, care are şi el contracte cu Hexi Pharma. Doctorul Dumitru Secăşan, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, a recunoscut ieri, în exclusivitate pentru Express de Banat, că Spitalul Judeţean foloseşte trei produse Hexi Pharma, pentru care a primit recomandarea DSP Caraş-Severin să le retragă din uz.

Investigaţiile jurnaliştilor Express de Banat au scos la lumină că şi Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş cumpără produse de la această firmă, ceea ce, probabil, a trimis organele de cercetare penală și acolo, procurorii căutând documentaţiile de licitaţii.(http://www.funkycitizens.org/wp-content/uploads/2016/05/Hexi-Pharma-Co-2016.xlsx).

Până la această oră nici conducerile celor două spitale, nici purtătorul de cuvânt al IGPR nu au putut fi contactaţi pentru a avea o poziţie oficială în acest dosar.

banner 970 x 250