NEWS ALERT. Reșița mai trimite o sportivă la Jocurile Olimpice!

explo 1000x200

O veste bună ne-a venit în această seară din capitala Italiei. Participarea la Campionatul Mondial de marș pe echipe de la Roma i-a adus atletei Ana Rodean, de la CS Universitatea Reșița, calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro!

Sportiva din Alba Iulia, care reprezintă din acest an și CSU Reșița, a concurat în proba feminină de 20 km marș, pe care a încheiat-o cu timpul de o oră, 35 de minute și 38 de secunde, un timp suficient pentru îndeplinirea baremului de participare la Jocurile Olimpice. Timpul limită pentru obținerea calificării la Rio era o oră și 36 de minute.

Mâine dimineață intră în competiție băieții. Din echipa României fac parte trei atleți legitimați la cluburi sportive din municipiul de pe Bârzava: Marius Cocioran, deja calificat la Jocurile Olimpice, Narcis Mihăilă (ambii de la CSM-CSU Reșița) și Alin Florin Știrbu (CSU Reșița).

Conducătorul delegației României la Campionatul Mondial de marș pe echipe este antrenorul reșițean Octavian Măzăran.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu detalii!

Foto principal: Ana Rodean (stânga), la Campionatul Național de marș desfășurat în luna martie la Reșița. În dreapta, Andreea Arsine, studentă la UEM Reșița

banner 970 x 250