Tânără sechestrată și bătută de fostul concubin din Oțelu Roșu

traumatised woman yelling at drunk man

O tânără de 27 de ani a fost sechestrată într-un imobil din Oțelu Roșu, unde a fost lovită cu pumnii și picioarele și tunsă de fostul concubin.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii au fost sesizați duminică prin apel la 112 de o femeie care a reclamat faptul că a fost sechestrată într-un imobil din Oțelu Roșu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre o femeie de 27 de ani, care a fost găsită la domiciliul părinților ei din aceeași localitate.

Din verificări s-a stabilit faptul că sâmbătă-seara femeia de 27 de ani ar fi fost luată cu forța din fața unui imobil de către fostul concubin, un bărbat de 44 de ani, fiind urcată în mașina acestuia și fiindu-i reținut telefonul mobil.

„Bărbatul ar fi transportat-o pe femeie la domiciliul său din Oțelu Roșu, unde i-ar fi rupt îmbrăcămintea, ar fi lovit-o și i-ar fi tuns părul cu un aparat de tuns”, transmit polițiștii.

Duminică femeia ar fi reușit să îl contacteze telefonic pe tatăl său, care a luat-o de la locuința bărbatului.

Bărbatul de 44 de ani a fost găsit de polițiști și reținut pentru 24 de ore. A fost deschis dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.