Tânăr timișean cercetat de autorități, după ce a condus băut și fără permis un autoturism furat

Un tânăr de 19 ani din Timiș este cercetat de autorități după ce a comis, în lanț, mai multe infracțiuni: a provocat un accident cu un autovehicul furat, băut fiind și fără să aibă permis de conducere.

În 20 decembrie, polițiștii din cadrul postului de poliție Sînandrei au fost înștiințați că un autoturism este răsturnat pe raza localității Covaci. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe băiatul de 19 ani și au constatat că autoturismul a fost furat, iar tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie în sânge de 0,54mg/l la testarea cu aparatul etilotest, a provocat un accident care s-a soldat cu pagube materiale.

Autoritățile l-au verificat, ulterior, pe tânărul de 19 ani în bazele de date și au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mașina furată nu se afla în registrul de înmatriculări. În consecință, pe numele băiatului a fost întocmit un dosar penal pentru furt, conducerea unui vehicul neînmatriculat, sub influența alcoolului și pentru conducerea fără deținerea unui permis.