Trupul tânărului care s-a sinucis zace la morga Spitalului Județean Reșița

Tânărul dezamăgit din dragoste, care și-a pus capăt în mod tragic zilelor în cursul zilei de ieri la stema orașului, avea 26 de ani. Adrian Nițoiu a lucrat o perioadă ca agent de pază la una dintre societățile comerciale de pe raza municipiului Reșița.

Potrivit unor apropiați ai tânărului, acesta s-a despărțit de prietena lui în urmă cu câteva luni bune. Era un băiat de treabă, la locul lui și nu supăra pe nimeni. Vestea că și-a pus capăt zilelor într-un mod tragic i-a șocat pe cei care îl cunoșteau.

„În data de 03.01.2012, în jurul orelor 17.00 poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr este decedat la ieşire din municipiul Reşiţa spre Oraviţa. Echipa deplasată de urgenţă la faţa locului a găsit un tânăr decedat, în vârstă de 26 de ani, din Reşiţa, acesta fiind spânzurat de structura metalică a stemei municipiului cu un furtun luminos”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Din primele verificări se pare că motivul ce a stat la baza acestei sinucideri o reprezintă despărţirea de prietena sa.

Medicul legist va efectua necropsia, în urma căreia se vor stabili cu exactitate cauzele decesului. În prezent, trupul tânărului se află la morga Spitalului Județean Reșița.