FOTO: Cine este tânărul care s-a sinucis

Reşiţeanul de 26 de ani care şi-a pus capăt zilelor aseară se numeşte Adrian Niţoiu, iar cunoscuţii îi spuneau „Şeina”. Vestea tragică a creat un val de reacţii pe reţelele de socializare.

Din spusele apropiaţilor tânărului, acesta nu ar fi putut să treacă peste despărţirea de prietena sa. Deşi au trecut câteva luni de la ruptură, dezamăgirea în dragoste a fost prea puternică pentru Adrian Niţoiu, astfel că aseară tânărul a decis să comită gestul final. Trecătorii care l-au găsit spânzurat de stema oraşului situată pe marginea drumului spre Oraviţa au sunat imediat la 112, însă a fost prea târziu. Cadavrul tânărului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, urmând ca autopsia să stabiliească exact cauzele decesului.

Pe profilul personal de pe o reţea de socializare, acesta apare ca fiind o fire veselă, care iubea ieşirile în natură şi animalele, lucru confirmat şi de către apropiaţi. „Era un băiat foarte cuminte şi liniştit, am fost colegi de şcoală. Sunt şocată de gestul său şi îmi pare foarte rău că a ales să facă asta”, a spus reşiţeanca Larisa Drăgulescu.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157628713833387&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Regretele şi condoleanţele din partea celor care l-au cunoscut pe Adrian Niţoiu nu au întârziat să apară pe profilul acestuia. „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău şi să te ierte”, spune Octavian Piti. „Dumnezeu să te odihnească… păcat”, a scris şi Mioara Stepan.