Început de an cu accidente în judeţ

Neatenţia la volan şi viteza fac victime pe drumurile judeţului încă din primele zile ale noului an. Poliţiştii au intervenit doar ieri la două accidente, în urma cărora doi oameni au ajuns la spital şi mai multe maşini au fost avariate.

Un bărbat de 30 de ani care se îndrepta dinspre Orşova spre Caransebeş nu a mai putut controla maşina la volanul căreia se afla şi s-a trezit pe contrasens. Autoturismul s-a ciocnit de un autocar care circula regulamentar. Totul s-a petrecut ieri dimineaţă, pe DN 6, în localitatea Teregova. În urma accidentului, şoferul maşinii s-a ales cu răni grave şi a fost dus de urgenţă la spitalul din Caransebeş. Pentru că starea victimei nu dădea semne de ameliorare, medicii au fost nevoiţi să-l trimită la Timişoara, unde a rămas sub supraveghere.

Rutieriştii au fost solicitaţi din nou să intervină, aseară, de data aceasta la Reşiţa. Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, o şoferiţă care conducea din direcţia Intim spre Triaj a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit de un autoturism de pe cealaltă bandă de mers. O pasageră din maşina condusă de femeie a necesitat îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa.

Pe  numele şoferiţei poliţiştii au început cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.