Tânăr, reținut de procurorii din Timișoara pentru furt auto

hot din masini

Un tânăr a furat o mașină din localitatea Satchinez din Timiș. A fost prins, cinci zile mai târziu, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara a decis să îl rețină.

Polițiștii timișeni au fost sesizați în 15 mai că în timpul nopții s-a furat o mașină. Au început imediat căutările și au reșit să dea de urma hoțului.

„În urma investigațiilor efectuate, la data de 20.05.2024, polițiștii au reușit depistarea si identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr, în vârstă de 28 de ani. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul ar fi sustras autoturismul pe care l-a  condus pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”, a transmis IPJ Timiș.

gif card de energie dacus 1000x100

În urma probatoriului, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt în scop de folosință, precum și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/