Tânăr motociclist, rănit grav într-un accident rutier!

Un motociclist cărășean și-a văzut moartea cu ochii ieri după ce a fost acroșat de un autoturism. În urma impactului, tânărul s-a izbit violent de un gard de beton.

Accidentul a avut loc pe șoseaua Dunării din direcția de mers dinspre Măcești spre discoteca Park Palace, atunci când un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani nu s-a asigurat în timpul manevrei de întoarcere și a intrat pe partea carosabilă fără să acorde prioritate motocicletei.

Aceasta din urmă a fost acroșată cu partea laterală a autoturismului, fiind proiectată într-un gard de beton de pe marginea drumului. În urma accidentului, tânărul motociclist a suferit răni grave, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean din Reșița.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv exact  în cazul bărbatului aflat pe motocicletă.

În momentul de față, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvărşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpa faţă de șoferul autoturismului și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice faţă de tânărul motociclist.

Foto: arhivă

tmc 640

Comments

  1. Adrian Ardelean says:

    moldova noua zic eu